Lämnat

Nu på morgonen så har jag lämnat baby på tågstationen, nu har Maria tid för sig själv :D Ibland behöver man faktiskt det!

Om någon timme kommer mamma, då ska vi köra till Lindex. Behöver kolla efter nya nattkläder, blir väl ett och annat mysplagg med :) Ska rensa ur garderoben med.... om något nytt köps så ska något gammalt slängas/skänkas men jag är väldigt dålig på att slänga eller skänka, samlar mest på hög! Jag måste skärpa mig!


Fixas och donas

Idag är man ledig men ändå inte riktigt. Det ska hämtas medecin, handlas mat och handlas kläder till Johan när han ska åka till Stockholm imorgon, allt detta ska göras av sällskap med ekologen :) När Johan är i Stockholm så blir man hemma själv i några dagar.... undrar vad jag ska hitta på då? Ska i alla fall ha pyjamasparty med Anna och barnen på fredag, MYS!

Nej nu ska jag nog ta och hoppa in i duschen!


Ladida!

Nej nu måste jag komma igång med mina morgonbestyr så att jag kan köra till skolan. Börja våra nya moment idag, hoppas att det  blir nice! Ska lägga in gymväskan i bilen, får se hur pigg och glad man är efter skolan så kanske jag kör inom gymmet. Har ju inte tränat sen i torsdes och jag måste komma igång med det igen efter vinterledigheten!


Sjuk

Yes.... trodde jag skulle slippa magsjukan som resten av familjen har haft den senaste veckan men tji fick jag :( Vaknade igår av det ena besväret efter det andra. Men efter att ha sovit bort hela fredagen så känner jag mig hundra gånger bättre idag!


Fika

Snart åka in till Sölvesborg och fika med Sara och Ekologen. Mitt hår är dock en katastrof idag! --------->
Lockade det igår men ingen idé att tvätta det nu innan eftersom jag ska träna i eftermiddag.

Ha en nica dag alla!


Morning


Idag fick jag min efterlängtade sovmorgon! Sov till 9:30 superskönt!

Idag fyller pappa år så ikväll ska vi fira honom. Mamma skulle nog titta inom en runda idag med :) Snart dax att hoppa in i duschen och göra lite ansiktsmasker och fixa naglarna. NU när jag har haft så mycket för mig den senaste månaden så har det blivit att dessa "lyx" grejer har fått skjutas åt sidan.








Ursäkten godtas ej!

Japp då vart det längesen igen jag var inne och skrev här. Men idag så blev iaf min och Mikaelas B-uppsats klar - JIPPIE!!!!!!!!!!!!!!! Äntligen! Saknar fan att vara i skolan och träffa alla, har skrivit detta nu i en månad, men det har ju inte varit fel att ha såhär mkt egentid med Mikaela heller ;)

Nej nu tänkte jag köra till SBG, ta en raggarrunda. Se om Sara vill bjuda på en kopp kaffe. Och imorgon är det SOVMORGON! Fan nu får man tillbaka på allt hårt arbete :D


Wey

Fan vilket fint väder det har varit i några dagar nu. UNDERBART!

Idag har jag storstädat, tog sin tid. Johan och hans pappa sågar ved. Precis smörjt tatueringen I G E N, den torkar och flås så ända in i helvete! Kan den inte läka nu så är den söt? :)


Friday is <3

Haft en härlig ledig dag idag!
Började dagen med att sitta och fixa vid datorn och sedan färga håret. Därpå en rejäl frukost med gröt och te framför tvn. Resten av dagen har spenderats med syster och barn :)
Nu har jag kommit hem igen och plockat lite. Snart kommer baby hem och då blir det mys för hela slanten. Tror att kvällens middag blir kotletter med klyftpotatis och någon god sås. Senare film med snacks!

*

Har haft en blogg-död period. Får se om jag orkar dra igång nu igen när snön smälter bort och våren är på väg :)
Det som har hänt sen en vecka tillbaka är att jag och Mikaela har kommit igång rejält med vår B-uppsats som är kämpig, men nu är det inte länge kvar!!! Tatuerade mig även i veckan, snyggt som tusan mannen ;)

Nej, nu är det dags att lägga sig och lyssna på New Moon med baby <3


RSS 2.0