Påskafan!

Hej!
Nu har det gått en vecka av mkt stek och härliga tider, därav har jag inte haft tid att vara härinne och skriva av mig :D  Skulle egentligen på påskmiddag i småland idag men har fått någon mysko allergi, snorar som tusan så jag stannade hemma istället. Vill vara någorlunda bra i snoken imorgon då jag ska fixa mina naglar :D Tror jag kommer fastna i nagelförlängningsträsket! Men men nåt nice får man väl ha i livet?

Är iaf fett uttråkad. Har glott på Kardashians marathon hela dagen och har inte fått något vettigt gjort. Skrev iaf nyss ett mål till skolan :D Jag är så j*vla lam!


Söndag

Och världens vackraste väder ute! Sitter inne och pluggar :( Kunde ju sitta ute i fredes och sola när jag pluggade men det är lättare när man har näsan i en bok, ser ju fan inte vad man skriver på datorn ute :(
Men jag arbetar som tusan för att få det gjort! Vill bara ta ett bad sen och ha lite vardagslyx :D Har både vin och vindruvor hemma så det kan bli en mkt nice kombo när jag är klar med denna skiten.

Nu i veckan är det stress stress och åter stress på schemat. Men om jag tar det lugnt och en sak i taget så borde jag inte bli så stressad, eller?!?

Hoppas att alla har en fortsatt fin söndag!


Nya tag!


- Flyger sakta fram

Fan vad livet är härlisch nu när våren har kommit på allvar! Energin håller sig kvar under heeeela långa dagen :)
Idag har det shoppats allehanda saker, bland annat två supernice sommar/party linnen :D Umgåtts med en god vän och pratat med flera i telen.
Måste bara säga min nya favvosak! Har som många andra dummisar varit rökare sen tidiga tonåren. Försökt sluta minst en miljon gånger men har inte klarat det. Det är bara att inse, ränderna går aldrig ur zebran ;) Men nu har jag hittat skänken från ovan!!!!! E-CIGARETTE!!!!!!! Det är en elektrisk cigg som endast ger en nikotin! Inga andra gifter! Jag är frälst!!!!! Är ett superbra alternativ om man inte har styrkan att sluta röka. Om jag tar en vanlig cigg nu när jag laddar min hightecha så får jag ont i huvudet och mår illa...... IT`S AMAZING FAN!!!!!


<3



Livet leker, det går i rätt riktning! Kan säga att jag är "frisk" iaf ett år till innan
slutkontentan kommer. Jag är glad
för allt och alla jag har kring mig.


RSS 2.0