Stenåldern

Hahaha nu har jag skaffat msn igen! Guuuud vad old jag känner mig. Får bli mer modern till det nya året :D

Livets små oviktiga problem

Sitter här med fluffen på alla håll och koftan runt kroppen. Man kan bli ganska snurrig av Red Bull. Sitter och funderar kring livets små problem.

  • Hur hittar jag min kamera på datorn?
  • Varför svarar ingen på jobbiga mail om diverse servicefrågor som jag skickar?
  • Hur i HELVETE ska jag få igång Storytel på min mobil?
  • Hundgård eller uteplats när jag redan har cirkus 3 uteplatser?

Jag vet, jag är en sorglig patetisk jäkel med mina världsbekymmer :) Men jag är jag och jag kan inte hjälpa det!

Jag skrev cirkus 11 jag på ett inlägg. Fyfan vad sorligt!


Besök

Så! Nu så har jag haft besök, men får snart ett besök till som ska bli trevligt :)

Har gjort en upptäckt idag. Jag ska alltid ta det som jag själv tycker om! Vissa tyckte att min tapetsmak var för djärv men idag så var det andra som inte tyckte det och uppmuntrade mig till att ta det som jag själv vill så det ska jag banne mig göra! Hoppas nu bara att det blir snyggt också :)


091230

Jaha. Onsdag igen då. Gud vad tiden går fort! Helt sjukt. Och snart nytt år och allt med. Har ni kommit på några nyårslöften? Jag ska nog inte lova något iår utan att ta hand om MIG själv :)

Nu kom pappa med. Han ska tömma längan på skit. En annan ska snart hoppa in i duschen. Kallt det är idag!
Ska senare få besök av svärmor med mor och Johans brors tjej. Alltid lika trevligt med besök, bara det att jag måste plocka undan. Ser ut som fan när man håller på att renovera!

Ska även skriva arbete idag med Mikaela. Kan vara skönt att ha det gjort innan det nya året :) Vivi hade panik nu att städa innan den 31:a, jag undrade varför? Hon svarade "så som man har det den 31:a kommer man att ha det de kommande året". Kanske sant? Isåfall, så ska jag göra mitt arbete. Vem vet, jag kanske blir en stjärna på att få saker relaterade till skolan gjorda i tid då till nästa år?

Storytel?!?!?!?!

Hur får man skiten att funka på en Samsung touchwiz?!?!?! Blir galen! Ville ju lägga mig under filten på soffan och börja lyssna på "Om jag kunde drömma"..... MEN NEJ DÅ! Efter ca 50sek så ska programmet hämta nya ljudfiler vilket tar aslång tid och aldrig blir klart!!!! TROR JAG BLIR GALEN!!!!!

Nej nu ska jag fan måla ist!

Low

Har inte varit världens största aktivitet här precis dom senaste dagarna, detta beror på renovering! Men lägger ut lite bilder på vad jag har haft för mig :)










Renovering

Igår var en helt underbar dag! Det kan man väl nästan alltid säga om julafton? :) Fick många fina klappar och däribland dom var det färg och presentkort på tapeter :D Så nu har jag och Johan dratt igång med att tvätta väggar och tak i hela övervåningen. Övervåningen är helt klätt i furu med snedtak och takbalkar. Så nu ska vi måla allt vitt och göra väldigt mörka balkar :) Tror det kommer bli skitsnyggt!

Har även kollat på internet på en Benner Sennen valp :) En av mina julklappar av Johan var halva priset på en valp! Så glad jag blev :D Men ska dock inte skaffa den förrens våren eller sommaren när jag är mer ledig. Tar ju mkt av ens energi och tid av att ta hand om en valp.
Funderade innan för en liten ras men tror bestämmt att det får bli en sennen, ska nog ha en hane, dom blir ca 70cm höga i mankhöjd :)

Nej nu ska jag fortsätta att hjälpa baby och tvätta. Lägger upp bilder sen!

God Jul!

God Jul mina vänner! Hoppas att ni får en underbar dag, det har jag haft hittills iaf :)


Morning

Hahaha! Nu så har jag överlistat FB´s uppladdning av bilder! Var inte en dag för sent :)
Nu ska jag mysa hela morgonen lååång sen ska jag dra med mig Ekologen på en shoppingrunda för att senare åka till Hörvik för att mysa med syster och barn :)


Kul

Såg en hemsida på en blogg, kom dock inte ihåg vems!!!! (Sorry) Men där kunde man iaf göra kul bilder :)
http://photofunia.com



Ett roligt tidsfördriv! :)


♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪

Bara för det var så fint ^^
Precis ätit nu ska här powernappas!

Favvo

 Nya favvon! Tubtoppen jag köpte igår och min nya skinnjacka :) Dock ser jag att julmaten MÅSTE tränas bort :P


 Mitt nya beroende :D

Morning

Tog en välförtjänd sovmorgon idag. Det behövs nu i jultider då man har sååå mkt att göra trots att det ska vara en tid med familj och vänner :) Idag ska det donas! Slå in julklappar, tvätta och städa. Så det är väl lika bra att dra igång nu så jag får det mesta gjort tills Johan kommer hem så att vi kan ha det mysigt :)


Ska ut och dansa med laxen!

Idag blev det mkt shoppat men dock inte allt! Stackars Johan kommer att få många paket under granen iår ;D Ska iväg en runda igen på onsdag när jag har fått pengar!
Idag blev det ju dock att jag köpte lite klappar till mig själv med ^^ Bland annat en schysst leopard tubtopp och Calvin Kleins parfym In2U, luktade fräscht som nyfallen snö!

091221

Hello alla glada!
Idag är iaf jag glad för jag ska iväg och shoppa :D
Har bara babys julklappar kvar och om jag inte är för generös så ska jag även handla lite till mig själv med! "Man måste unna sig!" Haha :) Vi som vet vi fattar, eller hur?
Se med om jag tar mig levande till Sbg och hem igen..... Är ingen pärla på att köra i snö. Varför? Bor i södra Sverige = no snow i vanliga fall. Så om jag inte kör ihjäl mig så ses vi här igen!

Shake ya booty 2 the bed!

Japp det ska jag snart ta och göra! Ska först mysa framför tv:n med baby och spela lite Yatzy! Passar bra nu i detta snöväder :) Imorgon bär det av till K-stad igen med Vivi för att inhandla julklapparna till min baby (kunde ju inte köpa dom igår när han var med :P) Sen bär det även av till banken.

Nu: Kolla hur mkt cash det må finnas på kontot...... Cross my fingers!

Framtiden: Sola och börja träna igen!!!!!!! MÅSTE!

Helgen

Denna helgen har varit lugn och skön för det mesta iaf. I fredes så var det bara mys på hög nivå framför tv:n, behövdes efter torsdagens bravader :) Igår så for vi till K-stad i snökaoset för att handla julklappar. Fan vad mkt folk det ska vara ute då! Är alla sista minuten shoppare? På kvällen slog vi in lite julklappar och senare så kom Sara med god vän och bjöd på öl och rom och cola :) Smarrigt värre!
Idag så har vi varit med mamma och pappa i K-hamn och shoppat lampor och möbler. Jag fick en jättesöt amfiberby av dom :)

Nu så ska jag sätta mig i tv-rummet och slå in resten av julklapparna! Senare bär det av till Hörvik och hjälpa pappa med att sätta upp lampor.


Mumma

Nyss ätit middag och diskat. Blev rester från gårdagens fest men det smakade nästan bättre idag! Är måttligt förvånad över hur pigg jag ändå är idag efter gårdagens bravader. Fyllan slog som en smäll på käften inatt när jag skulle lägga mig. Får väl ta och lägga ut några bilder sen så ni får se hur kul vi hade det :)

Ikväll blir det soffläge med baby <3
Ska ta och tvätta undan en del tvätt med. Går alltid bra att ta mellan varven när jag sysslar med annat.

Så här snygg var jag under en dimmig period av kvällen ;P


Pepparkaksbak :)

Lite bilder ifrån pepparkaksbaket med barnen.

Nora & jag i full fart med degen


Maja ville mest äta degen än att kavla den :)




TADA! Klara, Anna var fotograf under baket. Hon var så fiffig och la till grillvanten för att matcha stämmningen ;)


Love me tender :)

Yes så är det! Ska till tandläkaren kl 1o.00. Det ska bli så mysigt :S Rutinkontroll men man vet ju aldrig vad dom leder till! Nu sitter jag och letar adresser till de som jag ska skicka julkort till. Ska fan ta och köpa mig en adressbok! Eller kanske göra en egen och ha på datorn? Alltid samma visa när jag ska skicka kort. Sitter klistrad framför Eniro och hitta.

Fick svar från Black Magic igår med. Hoppas jag får presentkort av baby <3 i julklapp. Fick inte den j*vla tatueringen gjord i våras så nu vill jag få den gjord! DOCK så var det drop-in för tatueringar som tar 1,5-2tim på fredagar eller så fick jag boka in tid TIDIGAST i april. Tror jag dör! Men den som väntar på något gott :)


Mys

Nu sitter jag här med mitt morgonkaffe och har slängt in några vedträn i spisen. Måndagsmys ^^ Dock undrar jag för mig själv vad jag ska göra uppe såhär dags? Kan iof vara skönt att vara uppe i god tid trots att man är ledig. Tänkte dra ut på denna morgonen rejält med datoranvändande och kaffedrickande. Sen ska jag dra ut den mer med en låååång härlig dusch :) Sen ska jag traska till Ekologen och färga hennes hår! Det kommer säkert bli skitnice.

Nu har jag och baby fått undan de mesta lådorna i huset, skönt! Trodde dock bara att jag inte hade mer skit men jag kan aldrig sluta förvånas över mig själv. Nu är nästan förrådet tömt, längan nästa.....

Glöggfest!

Idag så hade vi glöggparty här hemma i Norje. Vivi skulle komma och ha med sig en hemlig gäst. Jag gick hela dagen och funderade på vem det kunde vara???? När Vivi kom så var den hemliga gästen Lucia, alltså Vivi i krona! Fan vad blåst jag blev!!!! Hahaha men sånt är livet :P

!?!?!?!?!?!

Hatar denna skiten!
Tog hundra år att ta bort min gamla profilbild
och nu kan jag inte få upp min nya!?!?!?!?!?!

GGGGGGGGGRRRRRRRRRRR!

:)

Nu så är det kokta fläsket stekt! Har nyss gjort ett nice inköp, en skinnjacka för 800kr :)
En jacka är alltid en bra invenstering så priset fick bli vad det blev.
Nu är jag nog ett steg nämre min nya stil!!!!! ^^

Gina Tricot

Sitter nu på Gina Tricots hemsida och känner ett enormt köpsug komma över mig!
Men jag måste hålla mig, men titta lite kan man alltid göra :)
Får vänta med att handla tills den 23:e, får Maria ha en minijulafton för sig själv via nätet <3

-

Lever mitt liv i skärmen och boken.

Idag hatar jag snygga människor..........

?!

Tror att jag har hamnat i JOTEX TRÄSKET!
Är det så det blir när man skaffar hus? :)

Morning

Blev att gå upp tidigt idag och lämna baby på jobbet. Sitter och väntar nu på att kaffet ska rinna ner, men blir inte lika mys som frukosten igår :)


Senare drar man iväg till K-stad. Pluggish idag med Mija och Mikaela :) Är dränkt i skolarbeten vid denna tiden på året, men som tur är så är det dåligt väder och jag omger mig av fina människor! Men mitt i studiedimman så ska jag försöka tvätta idag och få lite andra viktiga saker gjorda.

Nu har vi en färgad ljusslinga med i trädgården...... Jag fattar inte att jag lät Johan köpa den...... Men vem vet? Nästa år kanske den har försvunnit? :D Hahahaha


*

Oh Vivica I wish you well
I watch you burn in human hell
No sleeping pills no old tattoos
Will save you now

He'll never change he's just too vague
He'll never say you're beautiful
Oh Vivica I wish you well I really do
I really do

The apple falls far from the tree
She's rotten and so beautiful
I'd like to keep her here with me
And tell her that she's beautiful
She takes the pills to fall asleep
And dreams that she's invisible
Tormented dreams she stays awake
Recalls when she was capable

Oh Vivica I wish you well
I watch you sit I watch you dwell
No crooked spine no torn up rag
Will save you now
He'll never change he's not that brave
He'll never say you're beautiful
Oh Vivica I wish you well I really do
I really do

The apple falls far from the tree
she's rotten and so beautiful
I'd like to keep her here with me
And tell her that she's beautiful
She takes the pills to fall asleep
And dream that she's invisible
Tormented dreams she stays awake
Recalls when she was capable

I wish you well

I wish you well

I wish you well

I wish you well

Oh Vivica I wish you well
I'll sit right here I'll never tell
No tender scar no twist of fate
Will save you now
He'll never change he's just not there
He'll never say you're beautiful
Oh Vivica I wish you well I really do
I really do

The apple falls far from the tree
She's rotten and so beautiful
I'd like to keep her here with me
And tell her that she's beautiful
She takes the pills to fall asleep
And dream that she's invisible
Tormented dreams she stays awake
Recalls when she was capable

She's empty and so beautiful
I'll keep her here with me

She's empty and so beautiful
I'll keep her here with me

She's empty and so beautiful
I'll keep her here with me

She's empty and so beautiful
I'll keep her here with me


Lördag

Sov på tok för länge idag, vaknade strax innan tolv :S Så går det när man är understimulerad om nätterna :)
Sitter här och försöker dra igång mer med mina skolarbeten, men det finns så mkt annat som jag vill göra!
Funderar att lägga min sletna kropp i badkaret så kanske dagen blir bättre! En ny kick. Ofan nu lyser solen med! Man kanske skulle ta en promenad? Vad vet jag. Hoppas att alla får en fin lördag iaf!

Livet på senaste tiden <3


RSS 2.0