Inget och säg....


Morning

Tog mig en skön sovmorgon idag efter att har varit uppe sen kl 6 igår! Var längesen jag var uppe så tidigt på morgonen. Men skolan börjar nästa vecka och då får jag vara i farten på morgonen!

Vart tog min fina sommar vägen? Jag hade all tid i världen till att göra allt och nu när jag sitter här och funderar så var det ju inte så mycket av det jag hade "planerat" som blev av :/ Jaja, jag har haft det superskönt iaf så ska inte klaga!

Hittade..... Var tvungen att ha!!!!!!


Games

Sitter och spelar spel och myser med baby <3 Kampen just nu är i ett hett parti YATZY! Kul att bara softa och ha det kul tillsammans ^^

Annars idag har updaten varit låg på grund av tusen saker som har gjorts, bland annat de på listan från tidigare idag.

Så nu ska jag spela vidare och efter det så blir det sängen med hjärtat <3


2do


Workout

Sitter här nu och tar en paus från den ena burken till en annan :) Sitter och kollar runt på olika sidor om träning och hur det bästa sättet är att träna. Själv tränar jag 2 dagar och vilar 1 i ett rullande schema där jag tar olika muskelgrupper varje pass. Har hört att man ska kunna träna varje dag utan att kroppen tar skada IFALL man tränar olika muskelgrupper, är det någon sanning i det? Behöver inte kroppen få sin vila och återhämtning?


<3<3<3<3<3<3<3


Summers gone?

Trodde att det var slutet på sommaren när vi tog ner poolen igår men fy rackarns vad varmt och kvavt det var ute nu när jag gick en runda med Gottfrid! Bådas tungor hängde som slipsar sista biten hahaha ;)


Working

Idag så är det att fixa och dona här hemma. Har precis målat fönster och nu ska det fixas här inne. Det finns alltid att göra när man bor i hus!


?!?!?!?!?!?!?!?!?!?


Friday

USSSSSCH VAD SEEEEG JAG ÄR!
Får väl ta itu med mitt liv istället för att sitta här och äta riskaka ^^




























Result

Så här blev mina naglar! Är SUPERNÖJD! Måste ha fina naglar oftare :) Vivi var superduktig för att vara första gången som hon sätter på tippar!





Nails



Strax kommer Vivi och ska fixa mina naglar. Tror att hon har fått ett nytt beroende ;)




Clean

 




Ladida!

Bara för att jag tyckte detta var skönt ;)




<3





Dog Show Training

Idag tog jag en låååång sovmorgon till kl 10! Det var skönt :) Idag ska det väl fortsättas att tvättas och ikväll så drar vi till Hässleholm för att träna inför Snapphaneutställningen! Kommer bli kul att se hur det går för lille Gottfrid :) Men han är så duktig så jag tror att det kommer att gå bra :D


Games

Idag är en riktig deg dag... Sitter för tillfället och spelar onlinespel. Kan faktiskt vara riktigt skoj att fördriva en eftermiddag med! Längtar tills baby kommer hem, vi ska synda ;) PIZZA!!!!!!! Mums så gott! Men då så blir det att köra hårdare än hårdast på gymmet ikväll! Kommer faktiskt inte ihåg när jag åt pizza senast :/ Nej nu ska jag ut och ta ett bloss och sen så blir det att spela vidare!


<3

Sitter här med en kopp kaffe medans den första tvätten körs i maskinen. Idag sker det nog inte så värst mkt. Ska nog få besök av syster yster med barn och sen kanske jag ska leka lite med Mikaela :) Ikväll blir det träning, körde ren kondition igår, var inte på topp, fan vad segt det gick!


Fed up

Nu börjar jag tröttna på denna jäkla ledighet!!!!! Har i princip gått hemma sen i maj nu och jag börjar inte mina studier förrens den andra september...... Vad tusan ska jag göra!?!?!?!?! Är ju glad att jag har världens bästa sambo som har låtit mig gå hemma hela sommaren för att jag skulle få skaffa hund men i detta kritiska läget så undrar jag om det är värt det ;P

Den supersöta, underbara Gottfrid ska iaf ställas den 4 september på Snapphaneutställningen i H-holm. Det blir både min och hans första. Hoppas att det kommer att gå bra!




B O O B S



Det är fan sant. Myten om att tjejer/kvinnor köper bh:ar med för små kupstorlekar och för stora i ryggen. Det ska vara tvärtom. Köpte ny bh idag för att pröva teorin och den stämmer...... Istället för glada C-tuttar så ligger jag nu inne med ett bara glada DD!!!!!!!!!


Now may be bloody enough! Let my life be corrected!

Yesbox! Har inte skrivit av mig här på ett tag på grund av ett meltdown av mitt kroppsliga system! Men nu så hoppas jag att jag är back on track så att säga.

Fick besked efter min operation som inte var värst roande och som har fått upp mina ögon att jag vill leva och ta vara på mig! Nu så finns det inte tid längre för att gå ner i ångestsvackor och dylikt! Jag ska inte blunda längre och neka mig lycka och tillfredställelse. Det är nu min tid har börjat.


RSS 2.0