Craaaaazy!

Är så mkt jag vill nu!!!!

Bland annat vill jag:
* Ha vår!
* Åka och shoppa!
* Köpa möbler!
* Åka utomlands!
* Fixa fluffet!
* Ha sex!
* Hitta ett roligt dataspel!
* Bli klar med min B-uppsats 3-veckor tidigare än den ska in!

* Tatuera mig!
* Måla naglarna!
* Träna!
* Hitta snyggare inredning till mitt stora vardagsrum än den jag har nu!
* Få hem Gottfrid!
* Skaffa mig ett liv!!!!

Fy fan, tror jag kommer bli ruinerad på kuppen... Som tur är är jag omgiven av lööööve ;)


Storstädning

Idag så storstädas det! Hade fete motivationen när jag tog badrummet, torkade till och med alla väggar! Men nu när jag har torkat golvet och tagit ett bloss så är motivationen nere på noll..... Men nu när jag har varit så duktig så får jag fortsätta med det!

Fan vad snön bara yr ned med! Vill ha vår!!!!! Fattar inte hur mkt snö det egentligen har kommit denna vintern. Tror inte det har kommit så mkt på den tiden jag har vandrat på jorden :)

Tittar på Gina Tricots hemsida, känner att jag nog ska dit en runda nästa vecka när jag har fått pengar :P Behöver bygga på min basgarderob!

Har MTV på, dom kör bara gamla sköna låtar så jag hoppas att det hjälper mig i min fortsatta städning!


Down......

Kände mig nere imorse, vaknade kl 5, så det blev ingen skola för mig idag. Har försökt att vända på detta nu med sömn och det hjälpte plus att solen sken när jag gick upp! Så nu ska jag ta en låååång dusch med renovering av mig själv :P och sedan så ska det pluggas och skrivas arbete! Sitter även och kollar info om ett nytt gym jag funderar att börja på i mars :P Får betala av mitt andra gymkort först då bara :D








Lördag <3

Ikväll kan jag lägga mig lycklig för jag vet att jag kommer att få VÄRLDENS bästa väckning imorgon och det är av min helt egna älskling <3



Idag tog jag en lååång behövlig sovmorgon till cirkus 11. Trodde detta skulle hjälpa mig från min förkylning men kände mig lite sämre när jag vaknade.... Men nu så tror jag att det börjar bli på bättringsvägen!
Annars idag så har jag städat lite och pluggat. Snart ska jag titta på Singing Bee och senare så blir det Melodifestivalen!!!! Har dock inte pallat mig ut för att köpa något snacks så antingen blir tilltugget riskakor eller vitlöksbröd ^^


Mys

En riktig mysfredag idag fast utan min baby. Har varit och gjort ärenden idag igen med ekologen :P Köpte fina lökväxter som jag har dekorerat på köksbordet.
Ikväll så kommer mamma. Vi ska äta kebab i pitabröd och titta på film. Kommer bli supermys!
Nu så är det bara två nätter kvar tills baby kommer hem! LÄNGTAR!




Helt orkeslös......

Jag hatar att vara hemma utan min baby! Känner det som en enormt stor tomhet. Även om vi inte gör precis allt tillsammans när han är hemma så är jag ju ändå inte ensam och jag kan få kärlek och närhet när jag vill det..... Det ska bli så mys på söndag morgon när han kommer hem! Hoppas att jag ligger och sover så att han får komma och väcka mig :) Hade viljat lägga mig nu och inte vakna förrens på söndag för så mycket saknar jag detta gryn!


Det som har skett annars under denna vecka är att i tisdes besiktigade jag bilen som inte gick igenom.... olagliga lampor sa dom! "Ta ut dom och kom på en tid för ombesiktning innan detta datumet." Hade det inte räckt att säga att jag skulle ta ut lamporna? Nej nej...... jag ska betala ännu mer! Tycker detta är skitl öjligt, lamporna åker ut, men efter besiktningen åker dom in igen ;)
Efter besiktningen körde jag hem, sket i skolan för jag fick problem med mína öron. Detta försvann dock under dagen så jag och ekologen fick för oss att festa till det :P Det är väl veckans stora händelse :D

Idag så har jag tagit itu med en massa saker som skulle tas itu med. Straffet för att jag festade i tisdags är att jag har blivit förkyld. Men är ändå nöjd med de saker som jag har fått gjorda idag!

Nu ska jag lägga mig på sängen med en bok, sen ska det lyssnas på ljudbok och sen ska det sovas!


"Om jag kunde drömma"

Den ska jag lägga mig på soffan och lyssna på nu! Är helt död vilket jag inte förstår. Sov till kl 10 idag. Har även varit nere hos syster och barnen hade nog fått kaffe i chockladmjölken för gud vad speedade dom va! Är helt slut nu i mitt stackars huvud!



Saknar Johan som själve den med! Ok att det är skönt att man får göra som man vill nu när han inte är hemma men det är ändå ensamt! Ingen att tjabba med ;)


RSS 2.0