I would like to suck on your meatball, but unfortunately it is not fresh enough for me

Fan vad seg jag är idag! Ska ta en låååång dusch med allt vad det innebär, ta en runda med hunden och ikväll så blir det bio :D


What went wrong?

Förstår inte vad man har gjort för fel? Gamla vänner som jag hade på mellanstadiet vill inte bli vänner på facebook. Bara för att vi gled ifrån varandra på högstadiet så betyder inte det att man ska sitta som någon femåring och neka alla vännerförfrågningar? Dessutom är det aldrig bara ens fel! Om du/ni hade velat fortsätta vara vän med mig så hade ni kämpat för den vänskapen och inte låtit den glida iväg! Hade varit trevligt att ta upp det roliga som vi har haft igen men men your loss.....

Nu ska jag inte sitta här och gnälla utan ut i solen och lägga mig i poolen ist :D Det är livet det!


Thunder

Idag är en bra till dålig dag :/ Håller på att bli sjuk, vill inte!  Låg och sov på soffan och vaknade till världens brak, det var åska :D Så mysigt så! Nu ska jag väl se vad jag kan hitta på här hemma, sitta och lyssna på åskan kanske?


Stereo l<3ve



Idag har varit en niiiiice dag. Städat lite i huset, lekt med Anna och CO, varit ute och gått nere vid sjön med hunden och varit på ekohallen och bränt pengar ;) Me like!

Fixat och donat lite här hemma med nu ikväll. Håller på att göra ordning i alla skåp, garderober och förråd så att man kan hitta något här hemma. Lite roligare faktiskt att veta vart man har sina saker!

Nu så ska jag nog ta en sista runda med hunden och sen så blir det att sova!


I´m cute in gym shorts! ^^

Hej alla där ute!
Idag har dagen med stort D varit. Idag var min operationssdag..... Gick förvånansvärt bra! Och jag mötte min fobi emot blodådror tsssss! Sist in på operation och först vaken, i´m a sick woman!!!!

Hela dagen har jag faktiskt sovit. Hade inte ro att ligga på uppvaket. För jäkla hårda sängar!!! Så det har bara varit mys med min baby idag :) Har inhandlat en massa skit, bland annat hämtat ett paket från H&M. Var faktiskt kul för jag hade glömt det mesta som var i det. Blev en riktig surprise om man säger så ^^

Igår var det ju marknaden på SRF. Hittade två tjocke tröjjor och ett snajdigt linne :)
Shoppingens anda är på gång igen nu när jag har slutat röka!


I adore

Tjoho!
Sitter här med världens bittraste skolarbete...... VILL VERKLIGEN INTE! Men ju snabbare jag får det gjort desto snabbare kan jag hitta på annat skoj. Dels så är detta terminens sista arbete också så när det är gjort så är det SOMMARLOV <3 Men varför ska det då vara så svårt att få skiten klar när jag vet vilka fina saker som väntar mig? Får svepa red bullen nu så jag får superfart!!!!!!


Fladderf*ttan hej!

Gud vilken kvällsenergi jag har fått! HELT OTROLIGT! Och pluggandet går det bra med :)
Har egentligen inget vettigt att skriva.... Har hittat en massa nice saker som jag vill ha på Röhnisch hemsida och så undrar jag när fan mitt paket från H&M kommer?!?!?!?!?!?!


RSS 2.0