Helg :)

Äntligen helg! Trodde aldrig att fredagen skulle komma :P Nu blir det njutning för hela slanten innan nästa vecka drar igång! Ikväll blir det grillning, majbål och filmmys med <3 Nu ska jag nog ta ett powernapp!

!!!!!!!!!!!!!!!20 dagar kvar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




No mercy on your soul

Kallekalas vad trött jag är! Första VFU-dagen avklarad. Känner att detta kommer gå skitbra med pendling och allt runtomkring! Precis hemkommen från mamma och pappa, har ätit middag där ikväll :) Nu har jag även slängt in en maskin tvätt. Snart blir det dags för duschen och efter det göra lunch tills imorgon.

!!!!!!!!!!!!!!!22 dagar kvar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


*

Är så trött! Får ta och vila en stund tills baby kommer hem ^^


Morning

Morgon morgon!

Uppe med tuppen idag trots att man är ledig. Måste vänja mig vid att gå up tidigt igen, inte nice jag som är en kvällsmänniska! Kan ju dock vara glad att jag inte jobbar på morgonradio för då hade jag fått gå upp tidigt!

Nej nu ska jag fixa med saker så att jag slipper göra det ikväll :)

!!!!!!23 dagar kvar!!!!!!


Rulla på

Dagarna bara springer iväg nuförtiden vilket dock är skönt. Har märkt av att jag mår bättre av att ha mycket att göra och det fina vårvädret gör ju saken mycket lättare.

Dagen har ägnats i Karlskrona där planering av olika lektioner har gjorts inför den stundande praktiken. Kommer att bli kul att komma ut i verkligheten och se hur saker sker i praktiken istället för teorin, de båda brukar inte stämma värst mycket överrens. Så nu är det tre veckor hektiskt med praktik och planeringar med mera. Börja gå upp klockan fem om morgnarna igen vilket jag inte är van vid. Måste ta tåget tjugo över sex (!) Men men sånt är livet. Det ska kännas att man gör framsteg!

!!!!!!24 dagar kvar!!!!!!


<3



:)

Idag är Mia superhappy för imorgon ska Mia tinga en valp :)

- Sug på den du!

Nu går jag fan och lägger mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cp hela daaaaaan!!!!!!!!!!!

Varit i Ronneby och Kallinge idag så man kan inte bli annat! Men detta kommer bli nice ^^


- Helvetes skit (kanske?)

Ja det kan man lugnt säga. Ska nog lita på min egen magkänsla.... även om den alltid utser det värsta.
 Jag hoppas hoppas HOPPAS att det inte är nåt! Går i tankar, mycket som snurrar....

Lev varje dag som om det vore din sista <3


- Cp

Nu börjar det bli mörkt ute. Så skönt att det är ljust ute länge nu så att man kan hitta på saker hela dagen lååång :D I helgen har detta bara gällt trädgårdsarbete och en massa grillat. Ikväll blev det trädgårdsarbete också i form av att såga ved. Imorgon ska det förplanteras luktärter :) Kommer säkert bli jättefint till sommaren!

Nu ska jag titta på hyrfilm med <3


Lördag

Seg deg idag så det skriker om det! Vaknade kl 11, var iof skönt att sova ut. Strax är det dags för duschen, fräscha till sig lite. Världens bittraste väder idag. Konstigt att det fina vädret ska försvinna så fort det blir helg!

Jag vet inte vad jag vill så..... ha en nice lördag!


Ingen rubrik

Nu är första tvätten på G och snart ska jag ta mig i kragen
och dra igång med städningen på riktigt.
Tråkigt bara att behöva städa när det är så grannt väder men om jag skyndar mig så kan jag säkert ha mys ute i solen idag :)



- Sunny day

Och Maria is fading away...... totalt död efter detta helvetes uppsatsskrivande. Tur att baby tog med sig mat hem idag. Ska bara ta ett bloss nu sen ska jag slumra lite på soffan. Okej, världens härligaste väder ute men är LEDIG imorgon och det skulle vara fint då med så då ska jag ta chansen! Förtjänar faktiskt lite vila nu efter mitt fina arbete kring historia, nutid och framtid gällande bilen. Jag är gay....... supergay ^^


Morgonstund har guld i mun......

... en annan har en cigg :)

Vaknade mkt nice idag iaf. Klev upp yrvaken och skulle ta på mig, när trosorna skulle på var jag så trött så när jag hade fått i ett ben så körde jag i det andra i samma hål så att jag slog krokben för mig själv :P Smart som jag var så slängde jag mig mot sängen men lite för långt mot fotänden så jag rullade ner på golvet med ett brak ändå :D Nu är jag iaf vaken hahaha!


- Olycksfågel

Ja det kan man säga att jag är ibland :P

Sitter med världens förkylning, hatar att vara förkyld. Har hellre maginfluensa, då får man ut skiten iaf och slipper springa runt och snörvla och känna sig ofräsch hela tiden :)

Fick även formatera min dator igår, älskar mitt liv! Var väl tredje eller fjärde gången endast detta året...... Fick ett enormt vackert virus som slog ut ALLA mina drivrutiner så bilder och arbeten var bara Bye Bye......Ska köpa en extern hårddisk när jag får pengar!


Babysitter

Nu har mamma varit här och lämnat Maja. hon behövde iväg och göra lite ärenden så nu passar jag det lilla grynet :) Hon är så snäll och tittar på Fiffi så moster kan sitta och göra en massa annat. Ska kanske ta tag i mina studier sen? Jehovas var här med innan :P Vi gömde oss och öppnade inte dörren, tror dock de fattade att vi var hemma! Hahahaha

I eftermiddag blir det gymmet med Sara och sen middag hos mamma :D Kantarellsmörgåsar! Gud så gott ^^


OH NO!

  1. Måste skaffa mig en snygg bränna!
  2. Ta träningen på allvar igen. Hoppas att detta har vänt till det
    bättre igen efter dagens träningspass.
  3. Ta itu med mina studier är NÅGOT som jag ALLTID måste göra.......
  4. Få bättre självkänsla/självförtroende. (Skenet bedrar)

De två översta är YTLIGA, jag vet. Jag skyller på denna världen eller nåt när det gäller dom två!


- Stress

Stressen har kommit över mig!!!!!

Fick hem alla skolböcker nu i helgen. Har hemskt mycket litteratur att trycka, arbeten, VFU, projekt, redovisningar med mera. Det kommer gå bra! Får hitta balansen mellan nytta och nöje :P


- Längtar

Har nu suttit och kollat på uppfödarens hemsida :) Nu ligger nog min lilla gubbe i magen! Stackars Johan, nu börjar mitt tjat igen som jag hade under jul gällande att jag ska få en hund. Vid jul så var längtan så lååååång men nu är det kanske bara 8 veckor kvar :D

Påskhelgen har varit nice! Har haft fullt upp alla dagar. Har haft trädgårdsarbete i form av att fälla träd här hemma. Varit många människor inblandade, släkt och vän :D Tack alla för hjälpen! Jag är dock en mäster pyrroman hehe. Eldade järnet i två dagar, fick även lite bränna på köpet! Igår så var vi i Småland på släktmiddag, satt riktigt fint med påskbord efter hårt arbete i helgen! Hann även ut en runda med i fredes med Mikaela *WOHO* Hanöhus blev vår destination. Var riktigt kul att gå ut men synd bara att alla Sölvesborgare lider av blängsjukan, inte värst kul att bara stå och glo vad folk håller på med när man själv kan ha kul?

Nej, nu är det sluttjatat för idag!


RSS 2.0