Helt orkeslös......

Jag hatar att vara hemma utan min baby! Känner det som en enormt stor tomhet. Även om vi inte gör precis allt tillsammans när han är hemma så är jag ju ändå inte ensam och jag kan få kärlek och närhet när jag vill det..... Det ska bli så mys på söndag morgon när han kommer hem! Hoppas att jag ligger och sover så att han får komma och väcka mig :) Hade viljat lägga mig nu och inte vakna förrens på söndag för så mycket saknar jag detta gryn!


Det som har skett annars under denna vecka är att i tisdes besiktigade jag bilen som inte gick igenom.... olagliga lampor sa dom! "Ta ut dom och kom på en tid för ombesiktning innan detta datumet." Hade det inte räckt att säga att jag skulle ta ut lamporna? Nej nej...... jag ska betala ännu mer! Tycker detta är skitl öjligt, lamporna åker ut, men efter besiktningen åker dom in igen ;)
Efter besiktningen körde jag hem, sket i skolan för jag fick problem med mína öron. Detta försvann dock under dagen så jag och ekologen fick för oss att festa till det :P Det är väl veckans stora händelse :D

Idag så har jag tagit itu med en massa saker som skulle tas itu med. Straffet för att jag festade i tisdags är att jag har blivit förkyld. Men är ändå nöjd med de saker som jag har fått gjorda idag!

Nu ska jag lägga mig på sängen med en bok, sen ska det lyssnas på ljudbok och sen ska det sovas!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0